Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τοπικό Αδυνάτισμα - Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη


τοπικό αδυνάτισμα

Στο κέντρο μας θα βρείτε αποτελεσματικές και ανώδυνες λύσεις για κάθε κάθε αισθητικό πρόβλημα σώματος για τοπικό αδυνάτισμα - κυτταρίτιδα και σύσφιξη.
Ποια γυναίκα δεν έχει επιθυμήσει πόδια πιό λεία χωρίς την όψη φλοιού πορτοκαλιού που δημιουργεί η κυτταρίτιδα; Ακόμα και αδύνατα και γυμνασμένα άτομα έχουν ανάγκη να δουν τους κοιλιακούς μύς κάτω από το λεπτό στρώμα λίπους πους μπορεί να τους καλύπτει. Το τοπικό λίπος στα "ψωμάκια" ή στην κοιλιά είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που απάσχολεί πολύ κόσμο και σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί ή να εξαφανιστεί  ανάλογα με την ηλικία, τα περιτά κιλά που έχει ανάγκη κάποιος να χάσει.
Για εμάς η λύση στο αδυνάτισμα είναι συνδυασμός διατροφής - αισθητικής φροντίδας και άσκησης για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε για αποτελεσματικό τοπικό αδυνάτισμα την μέθοδος HYPOXI. Είναι η  πιο γρήγορη και σίγουρη μέθοδος, όσον αφορά την κοιλιά και τα «πλαϊνά ψωμάκια», αλλά και τους γλουτούς.  Συνδυάζει ειδική διατροφή - ελαφριά άσκηση και αισθητική παρέμβαση στο τοπικό πρόβλημα.
Άλλη μέθοδος, πολύ στοχευμένη, είναι το Needle Cavitation,  ηλεκτροθεραπεία, με εξαιρετικά αποτελέσματα στο τοπικό αδυνάτισμα.
Στην κυτταρίτιδα, χρησιμοποιούμε πολλές μεθόδους. Εμείς προτείνουμε το λεμφοβιοενεργειακό μασάζ, που εφαρμόζεται με βεντούζες, χέρια, και αιθέρια έλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο