Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ρολογια | Κοσμηματα

Η επιχείρηση Αθανάσιος Ανδρ. Κανάκης εμπορεύεται εδώ και χρόνια επώνυμα ρολογια και καλαίσθητα
ποιοτικά κοσμηματα που θα ικανοποιούσαν και τον απαιτητικότερο πελάτη!

Είναι συνυφασμένο με την ποιότητα σε ρολογια και κοσμηματα και την πρωτοτυπία αλλά και το
σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες του πελάτη.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια νέα προσπάθειά μας για να βρεθούμε πιο
κοντά σε εσάς που σας ενδιαφέρουν τα κοσμηματα αλλά και για να φέρουμε κυριολεκτικά εμείς τα
κοσμηματα σε εσάς!

Δεκαετίες τώρα είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για τα πιο ξεχωριστά κοσμηματα και ρολογια. Επίσης

η γκάμα σε ρολογια ανανεώνεται συνεχώς ώστε να διαθέτουμε πάντα τα τελευταία μοντέλα!
Αν λοιπόν ζητάτε κάτι ξεχωριστό, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος...

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα | Μεταφορική Εταιρεία

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι μεταφορές μετακομίσεις φαντάζουν στο μυαλό όλων μας κάτι πολύ χρονοβόρο και κουραστικό. Στόχος για την   μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός της κάθε μετακόμισης, αλλά και η ικανότητα του εργατικού προσωπικού της.

Καθένας μας επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα στη χαμηλότερη τιμή. Αυτό ισχύει φυσικά και στις μεταφορές μετακομίσεις

Η μεταφορική εταιρεία  θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε τη μετακόμιση σαν μία ευχάριστη εμπειρία.

Αναμφίβολα η μετακόμιση είναι μια αγχώδης διαδικασία, τέτοια που πολλοί εύχονται να υπήρχε κάποιος μαγικός τρόπος  για να μεταφερθεί το νοικοκυριό τους από το ένα σπίτι στο άλλο.

Ο τρόπος για την μεταφορά της κάθε οικοσκευής με ασφάλεια και με τρόπο, θα πρέπει να περιορίζει ή και να εκμηδενίζει το «άγχος» των πελατών μας.


Πηγή : neaarthra.wordpress.com

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

οφθαλμίατρος Αθήνα | ομοιοπαθητική

Το μάτι είναι ένα ευαίσθητο όργανο, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια χειρουργική διαδικασία. Ένας έμπειρος χειρούργος οφθαλμίατρος πρέπει να προσδιορίσει το πρόβλημα και να είναι υπεύθυνος για την ασφαλή αντιμετώπισή του.

Η αναισθησία είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση στα μάτια. Συνήθως ο οφθαλμίατρος χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία. Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένες τεχνικές για την ακινητοποίηση των εξοφθάλμιων μυών και την εξάλειψη αίσθηση του πόνου. Η τοπική αναισθησία με λιδοκαΐνη προτιμάται για ταχείες διαδικασίες. Στην τοπική αναισθησία, οι ασθενείς θα πρέπει να συνεργάζονται για να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία. Γενική αναισθησία συνιστάται για παιδιά, ανήσυχους ασθενείς και για δύσκολα περιστατικά. Στην τοπική αναισθησία είναι καλό ο οφθαλμίατρος να πραγματοποιεί καρδιαγγειακή παρακολούθηση η οποία είναι υποχρεωτική σε γενική αναισθησία



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χειρουργεία για την καταπολέμηση των οφθαλμολογικών παθήσεων μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο που διατηρεί η χειρούργος οφθαλμίατρος Λουγγή Μαρίνα.

Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι η μοναδική λύση για την καταπολέμηση των σοβαρών παθήσεων. Πολλές φορές λύση δίνει και η ομοιοπαθητική, μέθοδος που στον τομέα των ματιών δεν είναι καθόλου διαδεδομένη στην Ελλάδα.


Πολλές παθήσεις των οφθαλμών θεωρούνται ανίατες. Σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται πόσο χρήσιμη είναι η ομοιοπαθητική, συνεισφέροντας αρκετές φορές αποτελεσματικά στην υγεία των οφθαλμών καθώς η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την θεραπεία και στην περίπτωση που θεραπεία δεν μπορεί να υπάρξει, με την ομοιοπαθητική εξασφαλίζουμε σε μεγάλο ποσοστό την αποφυγή ταλαιπωριών και την σταθερά καλή υγεία των ματιών μας.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ελαστικά Αυτοκινήτου

Τα ελαστικα αυτοκινητων είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια των ανθρώπων στο δρόμο.

Πάντοτε για να έχουμε ασφάλεια πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τα ελαστικα  που φοράει το όχημά μας.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο κάθε κατασκευαστής προτείνει την αλλαγή ελαστικών ανάλογα τη φθορά τους.

Αυτή μπορεί να την υπολογίσει κανείς ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουμε πραγματοποιήσει με τα συγκεκριμένα ελαστικα αυτοκινητων ή την εποχή του χρόνου.

Υπάρχουν ελαστικα αυτοκινητων ειδικά για το καλοκαίρι, ελαστικα για το χειμώνα και τα χιόνια ή για τους βρεγμένους δρόμους.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας επισκεφθείτε τα ελαστικα Μήτογλου. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα ελαστικών και πολλές μάρκες για να επιλέξετε.